Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koninklijk Philharmonisch Gezelschap Venlo en Harmonie St. Jan Wanroij

oktober 16 @ 20:00 - 22:30

Na ruim anderhalf jaar waarin uitvoeringen helaas niet mogelijk waren presenteert het harmonieorkest van Muziekvereniging St. Jan Wanroij zich weer aan het publiek. Op zaterdagavond 16 oktober a.s. brengt zij onder leiding van dirigent Robbert-Paul Feijten een gevarieerd muzikaal programma op het podium van cultureel centrum Myllesweerd te Mill.

Het Wanroijse harmonieorkest is deze avond niet alleen, maar heeft de eer de oudste muziekvereniging van Venlo te gast te hebben: het Koninklijk Philharmonisch Gezelschap oftewel De Hermenie. Dit veelzijdige harmonieorkest staat ook onder leiding van Robbert-Paul Feijten en viert komend jaar haar 200-jarig bestaan.

Samen zullen de orkesten u trakteren op een gevarieerd muzikaal optreden. Naast enkele concertwerken is er uiteraard ook ruimte voor licht repertoire. Tevens zullen deze avond de geslaagde Wanroijse muziekleerlingen hun diploma’s ontvangen. Ook worden de jubilarissen van Muziekverenging St. Jan door een afgevaardigde van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen gedecoreerd en in het zonnetje gezet: muzikanten die 25, 40, 50 en zelfs al 70 jaar lid zijn van de Wanroijse harmonie.

Het Koninklijk Philharmonisch Gezelschap Venlo en Muziekvereniging St. Jan Wanroij nodigen u van harte uit om zaterdag 16 oktober naar de orkesten te komen luisteren. Aanvang van het concert is om 20.00 uur en de toegang is gratis, doch een vrije gave wordt zeer gewaardeerd. Vanwege de geldende coronamaatregelen is voor toegang een coronatoegangsbewijs verplicht.

Gegevens

Datum:
oktober 16
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3
Mill, Noord-Brabant 5451 BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0485-454366
Bekijk de site van Locatie