Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmhuis Mill met Teenbeat

juli 21 @ 19:30 - 22:00

Op woensdag 21 en woensdag 28 juli draait de film Teenbeat in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd. Deze zijn zolang de voorraad strekt af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en kosten 6,- euro inclusief consumptie.

Teenbeat

De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband “The Supertones” gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.
De beelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit onze omgeving. Niks geen dure acteurs. Gewoon mensen die zichzelf spelen. In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo’n 400 mensen hebben er aan meegewerkt, waaronder 39 acteurs (ook uit Mill).
Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.

Tickets

Tickets voor Teenbeat kosten 6,- euro en dat is inclusief een consumptie. In verband met de maatregelen rond het coronavirus zijn tickets alleen aan de balie van Myllesweerd te koop en tijdens de voorstelling gelden de actuele coronaregels.

Aanvang 19.30 uur.

Gegevens

Datum:
juli 21
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3
Mill, Noord-Brabant 5451 BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0485-454366
Bekijk de site van Locatie