Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Emma&friends

april 24 @ 20:15 - 23:00

Emma&friends is een theatershow waarin Emma samen met andere jonge, gedreven en getalenteerde muzikanten haar publiek laat genieten van een avond vol livemuziek.

Na twee geslaagde én tevens uitverkochte Emma&friends shows in 2018 en 2019, komt deze theatershow dit seizoen ook naar jou toe!

Emma Loeffen neemt je tijdens haar show mee op een muzikale reis: de muziek die voor haar inspirerend is geweest, én haar tot op de dag van vandaag nog steeds inspireert. Momenteel studeert Emma (22) in het derde jaar Jazz/Pop van het Conservatorium ArtEZ en is zij hard aan de weg aan het timmeren om van haar passie haar beroep te maken. Samen met haar band, bestaande uit muzikanten die zij op het conservatorium heeft ontmoet, zet zij een zeer gevarieerd programma neer met daarin prachtige, gevoelige ballads, maar ook knallende, energieke up-tempo nummers. Verschillende covers van onder andere grootse artiesten als Aretha Franklin, Queen, Prince, Michael Jackson, Adele, Duncan Laurence en P!nk worden door Emma en haar band in een fris, nieuw en eigen jasje gestoken.

Ook laat zij eigen repertoire horen, dat bestaat uit Nederlandstalige popnummers met persoonlijke verhalen en ervaringen, waarbij ze in haar teksten vaak terugkijkt op gebeurtenissen die indruk gemaakt hebben. Door de eerlijkheid en oprechtheid die Emma in haar muziek naar voren probeert te brengen, hoopt zij haar publiek te kunnen raken en inspireren. Haar eigen repertoire is onder andere beïnvloed door muzikanten als Trijntje Oosterhuis, Tabitha en Suzan&Freek.

Tickets zijn te reserveren aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Show is onder voorbehoud, check voor de actuele stand van zaken www.myllesweerd.nl.

Gegevens

Datum:
april 24
Tijd:
20:15 - 23:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3
Mill, Noord-Brabant 5451 BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0485-454366
Site:
https://www.myllesweerd.nl