Muziekmiddag met Tribute Rolling Stones

zondag, 21 apr 2019 16:00 – 20:00
Locatie: Grand Café Zaal 't Lagerhuis, Beerseweg 9, Mill
Categorie: Muziek

Op 1e paasdag, zondag 21 april 2019 (zaal open 16.00 uur) zijn alle grote hits van the Rolling Stones te horen bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Dat tijdens een tribute show door the Stones Sessions.

In het voor- en naprogramma zal Desolation zorgen voor de juiste muziek. Tickets kosten in de voorverkoop 11,- euro en zijn online te koop via www.lagerhuismill.nl.

Stones Sessions

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten (bekend van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van “The Greatest Rock’n Roll band in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. De livesensatie die Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan.

Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen; verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Gimme Shelter, verpakt in een psychedelische Rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoon voeren.

Tickets

Op zondag 21 april gaan de deuren van Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill om 16.00 uur open. In de voorverkoop kosten tickets 11,- euro. Aan de deur, mits nog beschikbaar, kosten kaartjes 15,- euro. Online zijn deze te bestellen via www.lagerhuismill.nl.

Lees elke week in De Neije Krant de Ontdek Mill uittip!