Delamice

zondag, 15 dec 2019 16:00 – 18:00
Locatie: Grand Café Zaal 't Lagerhuis, Beerseweg 9, Mill
Categorie: Muziek

Elke derde zondagmiddag van de maand is er live semi-akoestische muziek geprogrammeerd bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill.

Op 15 december is dat met de muzikale broers Verstraten. Onder de naam Delamice zijn zij er vanaf 16.00 uur te horen en zien. Toegang is helemaal gratis.

Delamice

Delamice bestaat uit die brave broers die hun hele leven al (met) muziek spelen, van reggae tot punk, van blues tot funk. En hoewel ze dat in allerlei andere bands en projecten nog steeds doen, willen ze als Delamice vooral... mooie meezingliedjes maken! Denk daarbij aan sleutelwoorden als heartbreaking tearjerkers, sing-along evergreens, beautiful ballads, close harmony, sweet sixties & fifties, sentimental journey en meer.

Delamice speelt in een simpele maar effectieve bezetting van gitaar en bas en soms een tingeltangel. En drie klaterende kelen natuurlijk. Delamice nodigt uit tot lekker luisteren maar ook tot luidkeels meezingen. Hiervoor zorgen de in Mill geboren en getogen broers Erik Verstraten die zingt en gitaar speelt, Harm Verstraten die zingt en tamboerijn en kazoo speelt en Peter Verstraten die zingt en bast.

Agenda

  • Zondag 15 december 2019, Delamice
  • Zondag 19 januari 2020, NiXmoet
  • Zondag 16 februari 2020, Two Stools
  • Zondag 15 maart 2020, Jori van Gemert & Etan Huijs
  • Zondag 19 april 2020, Close 2 Harmony
  • Zondag 17 mei 2020, Bulldog-up

Meer

Meer weten of op de hoogte blijven van deze en alle andere activiteiten in ’t Lagerhuis? Like de Facebookpagina en zie www.lagerhuismill.nl.

Lees elke week in De Neije Krant de Ontdek Mill uittip!