Ladies Night Samen

woensdag, 09 okt 2019 18:00 – 22:00
Locatie: Berends Bloemsierkunst, Hoogstraat 5, Mill
Categorie: Algemeen

Op woensdagavond 9 oktober organiseren Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado voor het 4e achtereenvolgende jaar een Ladies Night onder de naam Samen. Dit doen zij van 18.00 uur tot 22.00 uur in hun winkels aan de Hoogstraat 5 en Hoogstraat 10 in Mill. Samen wil hierbij niet alleen zeggen dat zij zich Samen presenteren, maar ook dat ze iedereen uitnodigen Samen te komen. Nodig dus ook iemand uit en bezoek woensdagavond 9 oktober samen de meer dan gezellige avond bij Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado.

Samen

Tijdens Samen presenteren Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado hun nieuwe en gevarieerde collectie producten. Verder laten zij niet alleen zien wat deze herfst de nieuwste trends, kleuren en materialen zijn op het gebied van bloemen, planten, sieraden, tassen en woonaccessoires, maar ook kijken zij al vooruit naar de feestdagen. Dit als voorproefje op de kerstshow die zij ook Samen organiseren op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 november.
Ook Onder de Kersenboom aan de Meeuwstraat in Mill zal deelnemen aan deze kerstshow in november.

Goody bag

Op woensdagavond 9 oktober is er voor iedereen die zowel bij Berends Bloemsierkunst als Buitengewoon Kado iets koopt, zolang de voorraad strekt een Goody bag ter waarde van maar liefst 20,00 euro. Mocht door grote drukte het aantal beschikbare Goody bags op zijn, dan ontvangt u een tegoedbon voor een passend alternatief.

Lees elke week in De Neije Krant de Ontdek Mill uittip!