Wèttegij’t? 2019

zaterdag, 28 dec 2019 19:00 – 23:30
Locatie: Café d'n Bens, Dominicanenstraat 34, Langenboom
Categorie: Algemeen

Noteer maar vast in je agenda: zaterdag 28 december. Want het is gelukt. Dit jaar zal de Langenboomse dorpsquiz Wèttegij’t? weer georganiseerd worden. De Wèttegij’t?-werkgroep is versterkt met twee jonge, enthousiaste leden.

Noodzakelijk, want we willen een team dat een goede afspiegeling vormt van de (smaak en interesse van) de deelnemers van onze prachtige quiz. Met deze nieuwe leden gaan we proberen om Wèttegij’t? 2019 nog leuker en beter te maken dan de 5 voorafgaande edities. Daarbij maken we natuurlijk gebruik van het succesvolle kwis-recept.

De quiz is voor het hele dorp, gezellig in zelf samengestelde team van minimaal 5 personen gaan Langenboomers de strijd met elkaar aan. Alle teams spelen gelijktijdig tegen elkaar in één ruimte, bij café d’n Bens. Hierbij is het geen ‘google-wedstrijd’, maar gaat het om parate kennis, snelle reactie en creativiteit. De quiz bestaat uit 8 rondes. In elke ronde worden vragen gesteld over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld sport, kunst en cultuur of actualiteit. In iedere categorie zullen uiteraard ook vragen voorbij komen over Langenboom. De gehele quiz speelt zich af op één avond, dus ook de uitslag en feestavond. Uiteraard zal er tijdens de quiz weer sprake zijn van een verrassende rode draad.

Lees elke week in De Neije Krant de Ontdek Mill uittip!