Stoep- schuur- en garageverkoop

zondag, 19 mei 2019 11:00 – 16:00
Locatie: Gemeente Mill en Sint Hubert
Categorie: Algemeen

In september 2015 organiseerde SAM voor het eerst de zeer succesvolle Stoep- Schuur- en Garageverkoop in Mill. Hierbij verkopen particulieren vanuit de eigen garage of vanaf de eigen oprit hun gebruikte goederen. Ruim 150 adressen namen hieraan deel. In april 2016 was er een gemeentelijke Stoep- Schuur en Garageverkoop. Dit op speciaal verzoek van inwoners uit de 3 overige kernen van de gemeente Mill en Sint Hubert. Dit resulteerde in ruim 200 deelnemende adressen. Deze activiteit wordt jaarlijks gehouden.

Zondag 19 mei 2019 staat de volgende editie op het programma. Mede dankzij een bijdrage van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen kan deze weer georganiseerd worden. Van 11.00 uur tot 16.00 uur bieden tal van verkopers weer hun waar aan vanuit de eigen oprit of garage. TZT leest u op inmill.nl en in De Neije Krant van 14 mei alle deelnemende adressen.

Deelnemen?

Mail dan voor vrijdag 10 mei uw naam adres en korte omschrijving van uw handelswaar naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deelnemen is gratis, bij goede zaken is een vrijwillige bijdrage aan SAM altijd welkom!

Lees elke week in De Neije Krant de Ontdek Mill uittip!