Internationaal Danstoernooi

zondag, 13 jan 2019 09:00 – 18:00
Locatie: City Resort Mill, Hoogveldseweg 1, Mill
Categorie: Algemeen

Op zondag 13 januari 2019 organiseert DV Dance Action haar danstoernooi bij City Resort Mill. Ca. 300 dansers en danseressen uit Nederland en België zullen met elkaar een sportieve strijd aangaan om een podiumplek.
Er wordt gedanst in diverse disciplines zoals Moderne dans, Garde dans, Streetdance en Karakter dans door solo’s, duo’s en groepen.

Dit landelijke toernooi wordt onder auspiciën van de DFN (Dance Federation Netherlands) georganiseerd. Om 09:00 uur begint het toernooi met een opening. In het ochtend programma dansen de minioren en junioren (leeftijd vanaf 6 tot 12 jaar).

Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een prijsuitreiking waarbij de beste deelnemers van de categorie geëerd worden met een podiumplek en bijbehorende beker. Hierna start het middagprogramma voor de jeugd en hoofd (leeftijd vanaf 12 jaar en ouder). Het toernooi wordt afgesloten met de prijsuitreiking voor de jeugd en hoofd.

Om dit evenement mogelijk te maken, wordt er flink gewerkt door de vele vrijwilligers van de vereniging om de mooie locatie om te toveren tot een waar danspaleis. Compleet met danspodium en een professionele licht- en geluidsinstallatie. De veelzijdige ruimten van City Resort Mill worden veranderd in extra kleedlokalen en indansruimten.

DV Dance Action neemt met 11 verschillende dansen deel aan dit toernooi.
Totaal zijn er ruim 100 dansen ingeschreven, al met al beloofd het een mooi toernooi te worden.

U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Voor meer informatie bezoek ons op www.dvdanceaction.nl.

Zondag 13 januari 2018
City Resort Mill, Hoogveldseweg 1, Mill
Van 09:00 tot 18:00 uur
Entree: volwassenen: € 4,00 Senioren en kinderen € 2,00

Lees elke week in De Neije Krant de Ontdek Mill uittip!