Winterwandeling Mill

donderdag, 14 feb 2019 19:30 – 20:30
Locatie: WSV Amicitia, Sportweg 15, Mill
Categorie: Wandelen

Tot en met donderdag 28 maart 2019 organiseert Wandel Sport Vereniging Amicitia een speciale actie. In deze actieperiode kunt u vrijblijvend en gratis kennis maken met onze groepswandelingen.

De wandelingen zijn voor iedereen, jong en oud, goed toegankelijk. We verzamelen vanaf 19.15 op de stoep voor Myllesweerd in Mill en vertrekken om 19.30. De wandeling duurt ongeveer een uurtje. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te praten bij Myllesweerd. Tip: Neem een felgekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico.

Hoe werkt het? De eerste keer mag iedereen om kennis te maken gratis deelnemen aan de wandeling. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u voor € 5 een winter passe partout kopen waarmee u de hele winter (dertien keer) mee kan wandelen op de donderdagavonden. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia.

Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0485-453751. Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien u graag vanaf donderdagavond 3 januari!

Lees elke week in De Neije Krant de Ontdek Mill uittip!