Live Desolation

zondag, 21 okt 2018 16:00 – 20:00
Locatie: Grand Café Zaal 't Lagerhuis, Beerseweg 9, Mill
Categorie: Muziek

Van oktober t/m mei is er elke derde zondag van de maand live semi-akoestische muziek te horen bij 't Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill.

Deze optredens starten om 16.00 uur, duren tot 20.00 uur en de toegang is gratis. Zondag 21 oktober hoort en ziet u er Desolation.

Desolation is als beatgroep opgericht eind 1966. Na enkele succesvolle jaren viel de groep uiteen door studie, huwelijk enz, waarna 4 leden besloten door te gaan met meer alternatieve rockmuziek en eigen nummers. Eind jaren 70 werd een Desolation reünie georganiseerd. Dit sloeg zo goed aan dat er nog verschillende plaatsvonden, waarop de groep besloot weer te gaan repeteren en optreden. Dit duurde tot ongeveer 2005, waarna de groep zichzelf ontbond.

Maar het bloed kruipt, waar het niet gaan kan en 2 jaar geleden besloten 3 leden verder te gaan in akoestische vorm. Dit bleek een goede formule en zodoende kun je Toon (zang, gitaar, ukelele en mondharmonica), Willy (zang en gitaar en 12 snarige gitaar) en Tonny (bas en zang) regelmatig live horen.

Lees elke week in De Neije Krant de Ontdek Mill uittip!