Natuurfotografie-wandeling

zondag, 21 okt 2018 08:00 – 12:30
Locatie: Kasteel Tongelaar, Tongelaar 12, Mill
Categorie: Wandelen

Let op! Je kunt inschrijven voor de wandeling van 8 uur en om 11 uur.

Amateurfotograaf Geert Giesbers uit Langenboom is geen onbekende op Landgoed Tongelaar. Al jaren gefascineerd door het fotograferen van landschappen, bloemen, insecten, kleine dorpjes en het plattelandsleven neemt zijn hobby steeds meer professionele vormen aan. Wie zijn instagram-account volgt wordt wekelijks getrakteerd op Geerts prachtige inkijkjes op de omgeving om ons heen. Zondag 21 oktober geeft Geert weer een workshop-wandeling over Tongelaar, om zijn manier van kijken met ons te delen.

De wandeling duurt 1,5 uur en eindigt bij Kasteel Tongelaar. We starten al vroeg, om 8:00 uur vanaf de grote Parkeerplaats, ivm de mooie luchten van de zonsopkomst en mist over de velden en paden.

De wandeling om 11 uur start op het binnenplein. Graag 15 min. van te voren aanwezig zijn. (het is 10 min. wandelen van de parkeerplaats naar het kasteel) Kosten € 7,50 inclusief koffie of thee na afloop. Deelname is alleen op reservering: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

www.geertgiesbers.nl

Adres: Kasteel Tongelaar, Tongelaar 12 in Mill
Autonavigatie: Hoogedijk Mill invoeren!
Parkeerplaats: Splitsing Hoogedijk/Vaardijk in Mill
https://www.kasteeltongelaar.nl

Lees elke week in De Neije Krant de Ontdek Mill uittip!